Bedrijven

Onlangs hebben we ons aanbod met diensten uitgebreid. Nu kunnen niet alleen particulieren bij ons terecht, ook bedrijven kunnen gebruikmaken van onze diensten. Voor de bedrijven die oude apparaten in willen leveren hebben we een speciaal pakket met diensten gemaakt.

Binnen de zakelijke diensten kun je er zelf voor kiezen of de apparaten als geheel opnieuw gebruikt mogen worden of dat deze uitsluitend als onderdelen aangeboden mogen worden. Daar hebben we duidelijke redenen voor, hoewel we willen benadrukken dat volledig recyclen altijd het beste is.

Deels of geheel

opnieuw ebruik

Bedrijven hebben vaker gevoelige informatie op apparaten opgeslagen. Zoals je misschien wel weet is het verwijderen van de gegevens zelf niet genoeg. De data moeten volledig verwijderd worden zodat zij compleet ontoegankelijk worden omdat zij er niet meer zijn. Wij hebben hier onze eigen experts voor. Mensen die exact weten hoe het werkt en wat zij moeten doen, zodat de zakelijke gegevens nooit toegankelijk worden voor andere mensen. Daarom raden we het volledig hergebruik van apparaten sterk aan.

Wil je dit toch liever niet en wil je wel dat oude apparaten opnieuw gebruikt kunnen worden? Dan kun je kiezen voor de optie van gedeeltelijk hergebruik. In dat geval vallen de opbrengsten voor de apparaten per definitie lager uit maar draag je toch bij aan het recyclen van apparaten, machines en andere elektronica.

Wat bieden we bedrijven aan?

We bieden bedrijven beide zijdes van de medaille aan. Je kunt ons de oude apparaten en machines verkopen om zo wat geld terug te krijgen. Je kunt echter ook contact met ons opnemen om te kijken wat de precieze mogelijkheden zijn om onderdelen via ons te bestellen voor bepaalde apparaten en machines. Hebben we deze onderdelen op dat moment nog niet, dan zorgen we ervoor dat zij op onze zoeklijst komen te staan. Dit betekent twee dingen. Ten eerste zoeken we bewust naar apparatuur waar het benodigde onderdeel in kan zitten. Ten tweede laten we al onze partners weten dat we op zoek zijn naar een bepaald onderdeel, zodat we altijd de scherpste prijs kunnen bieden.

En voor de administratie?

We weten dat bedrijven alles goed in de administratie moeten kunnen zetten. Zeker wanneer het gaat om apparaten en machines die nog op de balans staan. Daarom werken we samen met een boekhouder die ervoor zorgt dat alles netjes gedocumenteerd wordt.

Op het papier komt te staan welk apparaat we ingenomen hebben, wat de staat van de machine is, wat de waarde is en hoeveel we ervoor betaald hebben. Uiteraard wordt alles netjes ondertekend en zorgen we ervoor dat alles helemaal in orde is. Wanneer de machines of apparaten bij ons gekocht of verkocht zijn, dan zorgen wij ervoor dat alles direct verwerkt kan worden door de administratie van jouw bedrijf. Dat noemen we geen service, dat noemen we geen recycling, dat noemen we vanzelfsprekend en maakt het voor elk bedrijf mogelijk om direct met ons in gesprek te gaan over de exacte mogelijkheden die wij kunnen bieden voor jouw onderneming. Neem vooral contact met ons op!